bakken bakkers zelf?

  • Marieke

    Mijn baas beweert dat meer dan 50% van de ambachtelijke bakkers (bevroren) deegstukken kopen en daarvan brood bakken.

    Ik weet bijna zeker dat meer dan 50% van de bakkers hun eigen brood bakken.

    Wie kan mij helpen of weet waar ik hierover informatie kan vinden?

    Alvast bedankt!

  • Bart Ebbers

    Je hebt zelf het antwoord al gegeven alhoewel het geen 100% zal zijn.

  • pietje

    wegermee

  • pietje2

    Hoezo, weg ermee, blijkbaar geen verstaand van zaken en te laf

    om je naam bekend te maken. De vorige schrijver heeft gewoon gelijk.

  • paul Meulblok

    De meeste bakkers maken het brood zelf, omdat de opslag, transport en afbakken meer kosten met zich meebrengt dan het zelf maken.

    Er zijn wel producten die je als deegstukken kan inkopen.

    Dit zijn speciale producten of producten die veel tijd kosten om te maken, of in grote getalen verkocht worden dat de bakker de productie niet aan kan.

    dit zijn dingen zoals pizza, croissants, pistolets, chocoladebroodjes en stokbrood.

    De producten die de bakkers inkopen en afbakken verschilt per regio en de grootte van het bedrijf.

    De meeste bakkers gebruiken het meer om het assortiment uit te breiden.

    Een leerling bakkerondernemer.