wijnsteenzuur

  • yvonne

    In een recept voor het bakken van een chocolade-sinasappeltulbandwordt aangegeven dat er een halve theelepel wijnsteenzuur in moet, echter

    is er iemand van jullie profs die mij kan verklaren wat dit is.

    Tevens dan de vraag waar kan ik dit ergens vandaan halen of is het een mengels van een aantal ingredienten zodat het zelf gemaakt kan worden.

    Alvast bedankt voor jullie reactie.

  • Paul

    dan neem je toch gewoon azijn. het gaat er waarschijnlijk alleen om dat de zuurgraad omlaag gaat. en het gaat maar om een halve theelepel dus dan is het verschil wijnseenzuur of azijn denk ik te verwaarlozen.

    tosh!yvonne schreef:

    >

    > In een recept voor het bakken van een

    > chocolade-sinasappeltulbandwordt aangegeven dat er een halve

    > theelepel wijnsteenzuur in moet, echter

    > is er iemand van jullie profs die mij kan verklaren wat dit is.

    > Tevens dan de vraag waar kan ik dit ergens vandaan halen of

    > is het een mengels van een aantal ingredienten zodat het zelf

    > gemaakt kan worden.

    >

    > Alvast bedankt voor jullie reactie.

  • h.voortman

    gewoon bij de aphotheek