Wie kan mij vertellen hoe je bananenglazuur maakt ( de gele die je op bananensoezen ook vaak ziet).
bananenglazuur = gewone glazuur met een geel kleurtje in de meeste gevallen
dit kun je dus maken door gewone glazuur te kleuren met gele kleurstof en soms word er nog wat banananextract aan toe gevoegt
Er zijn ook bakkers die gebruiken een zo genoemde coating dit is een soort van gele chocolade, hiervan zou ik niet weten hoe je het maakt. Mogelijk dat je het bij de (banket)bakker kan kopen of dat ze kunnen vertellen hoe het gemaakt word
Suc6
Peggy schreef:
>
> Wie kan mij vertellen hoe je bananenglazuur maakt ( de gele
> die je op bananensoezen ook vaak ziet).
hoi dat glazuur wat je bedoelt is FONDANT,
dit is een substantie van suiker/ eiwit, dat gele kleurtje krijgt het door een natuurlijke kleurstof en die bananensmaak krijg je door een smaakstof toe tevoegen.
is erg moeilijk om zelf te maken hoor haha maar het beste kun je gewoon bij de bakker vragen om die fondant.
succes
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?