Kan iemand mij helpen aan het recept van tijgerbrood ?
Eerdere pogingen van mij resulteerde alleen in een klef brood zonder tijgerstructuur.
Bedankt,
Manuela
recept tijgerpap:
a
100% rijstemeel
10 % gist
7 % basterdsuiker
77 % water van 30 graden.
b
3 % Basterdsuiker
10 % Melkpoeder
10 % Slaolie
10 % Patentbloem
a afwegen en in bekken mengen tot gladde massa
20 minuten op de verwarming , wel afdekken
b afwegen en toevoegen aan a
minimaal 10 minuten voor verwerking de tijgerpap tot een gladde massa roeren.
de pap moet niet te dun zijn, anders iets rijstemeel/bloem toevoegen.
Direct naar het opmaken van het brood of van de broodjes opspuiten
Voor het brood kun je gewoon brooddeeg maken.
mvg
paul meulblok
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?