glucose

  • rjextreem

    overal staat er in een recept voor ijs te maken dat je glucose moet gebruiken.

    mijn vraag is of je dat gewoon in een supermarkt kan kopen en onder welke naam dat is.

  • RICHARD

    DE PO

  • Jan van Klaveren

    Glucose is suikerstroop en is niet te koop in de supermarkt maar is in de regel wel te krijgen bij een baakersbedrijf. in de industrie wordt het veel gebruikt. ik ben jaren ijsbereider geweest maar ik heb nog nooist glucosestroop in het recept verwerkt.

  • rjextreem

    dat dacht ik ook al,maar als ik de recepten lees uit het boek van jef damme over ijs dan gebruiken ze de glucose voor de zoetwaarde.

    Of maakt dat niet uit kun je hiervoor dan gewoon suiker pakken of misschien de druivensuiker die in poedervorm te verkrijgen is bij de supermarkt

  • h.borkent

    gebruik eens druiven suikerrjextreem schreef:

    >

    > dat dacht ik ook al,maar als ik de recepten lees uit het boek

    > van jef damme over ijs dan gebruiken ze de glucose voor de

    > zoetwaarde.

    > Of maakt dat niet uit kun je hiervoor dan gewoon suiker

    > pakken of misschien de druivensuiker die in poedervorm te

    > verkrijgen is bij de supermarkt

  • vlemmix

    bij sligro kan emmertjes glucose krijgen van 5kg dat spul is jaren houdbaar

    gr.cor