Vandaag staat er een hele pagina in het LimburgsDagblad vol over een zo genaamde Oliebollen test.
Mijn reactie hierop is als volgt:
als je dan als krant wat te testen wilt hebben zorg dan in iedergeval dat je bij alle bakkers oliebollen op haalt, en zorg er dan ook ook voor dat je een (deskundige) onafhankelijke jury hebt.
Zoals bijvoorbeeld NBC (nederlands bakkerij centrum). Maar ja dat kost geld.
En Banketbakkers en Koks inruste zijn er natuurlijk voltop.
Die staan Graag eens een keertje met foto in de krant.
Trouwens, ik vraag me af of deze drie (keur)meesters in hun aktieve loopbaan wel eens een goede (130punten) oliebol gebakken hebben.
Want hoe kan je anders over anderen oordelen.
Broekmans (Bakker in ruste) 50 man personeel en dan zelf oliebollen bakken. jaja
Richaerts (Docent BroodBanket) volgens mij maken ze dat op school niet
Vossen (kok in ruste) Chef-kok die oliebollen bakt, bieflapje zul je bedoelen
Ik had dit eigenlijk niet moeten doen, maar kon het toch niet laten…
Aktieve Bakker