wie kan mij helpen?

  • ronald

    Thuis ben ik bezig met het maken van noga voor ijscoupes en dergelijke.

    het probleem is dat als het even staat dat het vocht gaat aantrekken.

    ik heb vernomen dat er bij het koken van de suiker glucosestroop moet worden toegevoegd.

    ik ben overal aan het bellen geweest en ik kan het niet verkrijgen,alleen in verpakking van 15 kilo en dat is voor mij echt teveel.

    mijn vraag aan jullie is of jullie weten waar ik een kleine hoeveelheid kan verkrijgen of dat ik via een bakker een kilo of 2 kan kopen.zelf ben ik woonachtig in de buurt bij den bosch en werkzaam in Breda

    mijn dank zou zeer groot zijn als een van jullie mij kon helpen.

    met vriendelijke groet

  • wjmeijer

    beste ronald. noga strekt vocht aan uit de lucht.daarom goed in plastic verpakken.

    maar na het koken wat amandelschaafsel er door , en als het afgekoeld is meteen aan gruis maken,3eventueel mengen met een beetje maizena wel ook wel eens helpen. veel sucses met je kokerellen!!!! groetjes wj meijer

  • wjmeijer

    beste ronald. noga strekt vocht aan uit de lucht.daarom goed in plastic verpakken.

    maar na het koken wat amandelschaafsel er door , en als het afgekoeld is meteen aan gruis maken,3eventueel mengen met een beetje maizena wel ook wel eens helpen. veel sucses met je kokerellen!!!! groetjes wj meijer

  • dennis

    ik zou als ik jou was een emmertje butterscots kopen bij zeelandia

    (werkt perfect ) succes