Vanaf mijn achtste wist ik het, ik zou patissier/banketbakker worden.
Nu 32 jaar ervaring, en nog steeds oefen ik mijn vak uit met veel passie en plezier.
Daar ik nooit stil ben blijven staan, durf ik te zeggen dat ik van alle markten thuis ben, van Showstuk tot vanille saus, van Tijgersoes tot parfait, van sorbet ijs tot brownie's, van bonbons tot kletskoppen, van vruchtenblokjes tot cheesecake , etc. etc.
Ben nu 44 jaar jong, en heb het hoogste hier in Nederland bereikt, toch ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Ik ben een kei harde werker, die er niet voor terug deinst om 14 uur per dag te werken (dat doe ik nu bijna elke dag) maar poedertjes, halffabricaten en instant mixen zijn voor mij taboe.
Zoekt u een zeer gepassioneerde en ervaren patissier , die ook nog eens een rugzak vol heeft met warenkennis heeft, en u een uitdaging voor mij, laat het dan weten!
Groetjes,
Ronald